Nagelstudio

Ben je op zoek naar de perfect nagels? Dan ben je bij de nagelstudio van Perfect Pink in Erp aan het juiste adres! Perfect Pink kan je helpen met verschillende soorten behandelingen, zoals het zetten van acrylgelnagels, voedende behandelingen zoals BIAB of Rubber Base.


Boek een afspraakKunstnagels


Nagelbehandelingen

Gellak aanbrengen

Gellak (gelpolish) 

Gellak, of gelpolish, is een nagellak op gelbasis die wordt uitgehard onder een UV-lamp. Het grote voordeel van gellak is dat het veel langer mooi blijft dan gewone nagellak - zeker 1 à 2 weken (zonder versteviging) Met versteviging wel 3-4 weken. Gellak kan aangebracht worden op zowel de natuurlijk nagels (eventueel in combinatie met een Rubberbase of BIAB). Het verwijderen van gellak is lastiger dan bij gewone nagellak. Je kan het zelf voorzichtig verwijderen, maar het is verstandiger het te laten doen in een professionele nagelstudio.


Rubber Base

Rubberbase

Last van schilferige, broze of splijtende nagels? Dan is de Rubberbase gel echt iets voor jou! Deze flexibele gel wordt als basislaag op de nagels aangebracht. De gel buigt met de nagel mee, waardoor het de nagel versterkt en niet meer afbreekt. Rubberbase verstevigt de natuurlijke nagel en zorgt voor een egaal geheel. Met deze stevige gel kan je de nagel uitstekend ‘bouwen’, maar niet verlengen. De gel is van nature roze of nude kleurig, maar kan ook gelakt worden met een gelpolish.


BIAB treatment

BIAB Treatment

De BIAB treatment helpt bij de versteviging en voeding van poreuze of dunne nagels. Bij de ‘Builder in a Bottle’ behandeling wordt een laagje gel aangebracht op de natuurlijke nagel. Door de flexibele formule kan de gel moeiteloos meebuigen met bewegingen, waardoor de natuurlijke nagels de kans krijgen om ongestoord te groeien. Omdat de BIAB treatment de nagel verstevigd, voelt de nagel iets dikker aan dan bij normale gellak. BIAB kan worden afgelakt met een gelpolish. BIAB is dé trend!
Boek een afspraak


Nabehandeling kunstnagels

Tijdens de draagtijd kan je de kunstnagels zelf lakken of inkorten. Wil je de nagellak weer verwijderen? Gebruik dan nagellakremover zónder aceton. Voor het knippen van je nagels kan je gebruikmaken van een nagelknipper of -schaar. Gebruik om het af te maken een goede, professionele vijl, zodat je de kunstnagels niet beschadigd.


Omdat de kunstnagel bovenop je natuurlijke nagel wordt geplaatst, groeit deze ook met je natuurlijk nagel mee. Uiteindelijk zal het aanzicht van je nagels minder mooi worden en zullen de nagels hun stevigheid verliezen. Daarom adviseren wij om na 3 tot 5 weken (afhankelijk van hoe snel je nagels groeien) een nabehandeling te laten doen bij de nagelstudio. Bij een nabehandeling wordt 90 tot 95% van de oude laag verwijderd en worden nieuwe kunstangels aangebracht. De nabehandeling duurt ongeveer anderhalf uur.


Verwijdering kunstnagels

Kunstnagels kunnen op elk moment verwijderd worden. Laat dit wel doen in een professionele nagelstudio! Als je probeert de nagels zelf te verwijderen, door ze bijvoorbeeld af te breken of te bijten, zal je de natuurlijke nagel beschadigen. In een nagelstudio heeft de nagelstyliste de juiste materialen en kennis om de kunstnagel op de juiste manier te verwijderen. Na verwijdering worden je nagels extra verzorgd en behandeld met een beschermlaagje die de natuurlijke nagel voedt en verstevigd.


Heb je vragen over onze nagelbehandelingen? Neem gerust contact op met de nagelstudio van Perfect Pink!


Contact


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram