Beautysalon

Perfect Pink biedt verschillende behandelingen aan op gebied van wimpers en wenkbrauwen. 

"Beautiful Lashes and Brows make everything better".


Boek een afspraak

Beautybehandelingen

Lash Volume Lift

Door middel van de lash lift behandeling kunnen we volume, lengte en een prachtige krul creëren in je natuurlijke wimpers. We gebruiken een siliconen pad om de wimpers omhoog te liften, gevolgd door twee lotions om de krul te accentueren. De behandeling wordt afgerond met een keratinebehandeling, die een beschermende laag rondom de wimperharen legt en de wimpers sterker en voller maakt. Keratine is namelijk de belangrijkste bouwstof van wimpers!


Voor een optimaal resultaat raden we aan om ook de wimpers te verven. Daarom bieden wij de lash lift behandeling alleen aan in combinatie met het verven van de wimpers. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig effect, maar maakt ook een wimperkruller en mascara overbodig! De resultaten van de behandeling blijven zichtbaar voor ongeveer 6 tot 8 weken. Omdat de lash lift behandeling geen schade toebrengt aan je natuurlijke wimpers en de krul geleidelijk vervaagt, raden we aan om de behandeling na 6 tot 8 weken te herhalen.


Om het beste resultaat te behalen met de lash lift, adviseren we om 24 uur voor de afspraak geen mascara meer te dragen. Mascara kan namelijk kleine deeltjes achterlaten, waardoor de lash lift minder goed pakt en het resultaat mogelijk niet optimaal is. Als u toch mascara draagt naar de afspraak, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor het resultaat van de lash lift behandeling.Henna Brows

Met onze geweldige henna brow treatment kleuren we niet alleen je wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid eronder! Hierdoor krijg je optisch vollere wenkbrauwen en wordt je make-up routine een fluitje van een cent. Tijdens deze behandeling luisteren we naar jouw wensen en kijken we wat het beste bij jou past. Met henna kleuren kunnen we echt creatief zijn, van een donkerdere tot een natuurlijke look. Daarnaast analyseren we jouw natuurlijke wenkbrauwvorm en beginnen we met het shapen ervan. Dit doen we met brow mapping, waarbij we jouw wenkbrauwen nauwkeurig opmeten om de perfecte vorm te bepalen.


Het inbegrepen harsen van je wenkbrauwen zorgt voor de finishing touch. Hierdoor zien je wenkbrauwen er ook strakker uit! In onze salon werken we met een hars die zacht is voor je huid en speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid.


Onze henna brow treatment is niet alleen veilig voor je huid en wenkbrauwen, maar ook nog eens superlang houdbaar. Het resultaat blijft ongeveer 4 tot 12 dagen op je huid en maar liefst 6 weken op je haartjes. Na verloop van tijd vervaagt de henna geleidelijk, maar geen zorgen, we raden aan om de behandeling na 6 weken te herhalen. Zo blijven je wenkbrauwen altijd prachtig!

Boek


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram