Wenkbrauwen en wimpers

Ben je op zoek naar een warme en open oogopslag? Door je wenkbrauwen en wimpers onder handen te nemen kan je je uitstraling met minimale inspanningen upgraden. Een bijkomend voordeel? Je hoeft ‘s ochtends minder tijd te besteden aan je make-up! Beautysalon Perfect Pink kan je helpen met het voller maken van je wenkbrauwen door ze te shapen en verven, maar we kunnen ook je eigenwijze wenkbrauwen temmen met een brow lift. Ga je liever voor een intense blik die 24 uur mooi blijft? Dan zijn onze wimperextensions voor jou een uitkomst. Laat die mascara maar in de kast liggen!
Combinatiebehandelingen zijn mogelijk.


Boek een afspraak
Wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven en shapen

Shapen en verven

Beautysalon Pink Perfect geeft jouw de ideale wenkbrauw! Wil je je wenkbrauwen alleen shapen (waxen of epileren)? Of misschien ook verven (bruin of zwart)? Beide opties zijn (in combinatie) mogelijk. Voor ieder gezicht bestaat de perfecte wenkbrauwvorm. 


Brow lift

Brow lift

Heb je last van warrige of eigenwijze wenkbrauwhaartjes? De brow lift helpt je ontembare wenkbrauwen onder controle te krijgen. Tijdens de brow lift, of brow lamination, worden de haartjes door middel van lotions in de juiste richting geplaatst en zo gelift en gestyled. Het natuurlijke resultaat is zo’n 6 weken zichtbaar.Wimpers

Voor wimperbehandelingen werkt beautysalon Perfect Pink uitsluitend met het door oogartsen ontwikkelde merk Misencil. De Misencil producten zijn dierproefvrij, vrij van parabenen en 100% vegan. De Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. 


Wimperextensions one-by-one

Wimperextensions One-by-One

Wimperextensions zijn ideaal voor iedereen die 24/7 mooie lange, gekrulde, olie- en waterproof wimpers wil. Ideaal voor op vakantie, een bruiloft of als je weinig tijd hebt in de ochtend. Perfect Pink is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions One-by-One. Tijdens de intake bepalen we samen welke vorm, lengte en volume het beste bij jouw gezicht past. Ga je voor een natuurlijke of een full make-up look? Bij de One-by-One behandeling plaatsen we één wimperextension per wimperhaartje. Zo  kan je elke gewenste look creëren. De Misencil wimperextensions zijn niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers.


Lash lift

Lash lift

Liever geen synthetische verlenging? Ga dan voor een lash lift. Bij de lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers gekruld vanaf de haarwortel. Dit zorgt optisch voor meer lengte en volume in je wimpers, waardoor je meteen een mooie, open blik krijgt. Een lash lift is ook te combineren met het verven van de wimpers. Het resultaat van een lash lift blijft 6 tot 8 weken zitten.


Boek een afspraak


Verzorging

Lees hier meer over de voor- en nazorg van de behandelingen:


Verzorging
Contact

Heb je vragen over onze wenkbrauw en wimper behandelingen? Neem gerust contact op met beautysalon Perfect Pink!


Contact


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram