Nagelstudio

Ben je op zoek naar de perfect nagels? Dan ben je bij de nagelstudio van Perfect Pink in Erp aan het juiste adres! Onze nagelstylistes kunnen je helpen met verschillende soorten behandelingen, zoals het zetten van acryl- en gelnagels, voedende behandelingen zoals BIAB of Rubber Base en het versieren van je nagels met gellak of nail art.


De nagelstudio van Perfect Pink werkt met het merk Nailit. De producten van Nailit zijn 100% vegan en dierproefvrij.


Boek een afspraakKunstnagels


Kunstnagels

Heb je last van korte, gescheurde of gebroken nagels? Of houd je gewoon van mooi verzorgde, vrouwelijke handen? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing. Kunstnagels worden op je natuurlijke nagel gezet, wat de nagel extra stevigheid geeft en daardoor niet meer breekt. De kunstnagels groeien gewoon met de eigen nagel mee. Een nagel set blijft daarom zo’n 3 tot 5 weken mooi zitten. Als je de nagels professioneel laat zetten en verwijderen, hoef je niet bang te zijn voor beschadiging van je natuurlijke nagel.


Bij de Perfect Pink nagelstudio kan je kiezen tussen twee soorten kunstnagels:


Acrylnagels

Acrylnagels worden ter plekke voor jou gemaakt door de nagelstyliste. Een combinatie van acrylvloeistof (monomer) en acrylpoeder zorgt voor een vloeibaar bolletje, waarmee in korte tijd de nagel wordt gecreëerd. Zo kan de nagel mooi naar de vorm van jouw natuurlijk nagel vormgegeven worden. Als de acryllaag is uitgehard, wordt de nagel gevijld zodat hij er natuurlijk uitziet. Onze styliste maakt haar eigen acrylmixen, waardoor alles naar  wens gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren, colorboom en glitter fadings.


Voordelen

• Zeer sterk, waardoor het geschikt is voor extremere lengtes en nagelbijters

• Er is een relatief korte behandeltijd (2 uur) nodig vergeleken met gelnagels

• Op maat gemaakt naar de wens van de klant


Nadelen

• De geur van de acrylvloeistof is erg penetrant. Dit kan als onaangenaam worden ervaren

• Omdat acrylnagels dikker zijn, zijn ze ook harder en minder buigzaam


Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt van polymeerhars. De nagel wordt in verschillende laagjes opgebouwd. Omdat de gel niet aan de lucht uithard, wordt er per laagje gedroogd met een UV-lamp. De behandeltijd is hierdoor iets langer dan bij acrylnagels.

Gelnagels zijn steeds meer in opkomst. Voorheen stonden gelnagels erom bekend sneller te verkleuren of zwak te zijn. De afgelopen jaren zijn gelnagels kwalitatief steeds beter geworden en sterk in populariteit toegenomen.Voordelen

• Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels. Hierdoor zullen gelnagels natuurlijker aanvoelen, minder snel breken en zijn ze makkelijker te vijlen

• Omdat gelnagels een mooie glans hebben, zien ze er natuurlijker uit dan andere kunstnagels


Nadelen

• De nagels kunnen gevoelig worden tijdens het uitharden onder de UV-lamp. Uiteraard bespreken we dit voorafgaand aan de behandeling

• Nagels van extreme lengte kunnen sneller brekenNagelbehandelingen

Gellak aanbrengen

Gellak (gelpolish)

Gellak, of gelpolish, is een nagellak op gelbasis die wordt uitgehard onder een UV-lamp. Het grote voordeel van gellak is dat het veel langer mooi blijft dan gewone nagellak - zeker 3 à 4 weken. Gellak kan aangebracht worden op zowel de natuurlijk nagels (eventueel in combinatie met een Rubber Base of BIAB) als acryl-/gelnagels. Ga jij voor gellak in een effen kleur, of versierd met nail art? Het verwijderen van gellak is lastiger dan bij gewone nagellak. Je kan het zelf voorzichtig verwijderen, maar het is verstandiger het te laten doen in een professionele nagelstudio.


Rubber Base

Rubber Base

Last van schilferige, broze of splijtende nagels? Dan is de Rubber Base gel echt iets voor jou! Deze flexibele gel wordt als basislaag op de nagels aangebracht. De gel buigt met de nagel mee, waardoor het de nagel versterkt en niet meer afbreekt. Rubber Base verstevigt de natuurlijke nagel en zorgt voor een egaal geheel. Met deze stevige gel kan je de nagel uitstekend ‘bouwen’, maar niet verlengen. De gel is van nature roze of nude kleurig, maar kan ook gelakt worden met een gelpolish.


BIAB treatment

BIAB Treatment

De BIAB treatment helpt bij de versteviging en voeding van poreuze of dunne nagels. Bij de ‘Builder in a Bottle’ behandeling wordt een laagje gel aangebracht op de natuurlijke nagel. Door de flexibele formule kan de gel moeiteloos meebuigen met bewegingen, waardoor de natuurlijke nagels de kans krijgen om ongestoord te groeien. Omdat de BIAB treatment de nagel verstevigd, voelt de nagel iets dikker aan dan bij normale gellak. Deze behandeling is niet geschikt om mee te verlengen. BIAB kan worden afgelakt met een gelpolish.


Nail art

Nail art

Met nail art maken wij van jouw nagels een echte beleving. Voor welke gelegenheid het ook is (feest, bruiloft, feestdagen etc.), wij creëren de perfecte versiering. Alles is mogelijk, van glitters en strass steentjes tot echte kunstwerken met konad stempels, stickertjes, 3D- en inlay art. Voor de mooiste versiering is het wel belangrijk dat je nagels lang genoeg zijn. Heb je geen lange nagels van jezelf, dan kan je ervoor kiezen om in de nagelstudio eerst gel- of acrylnagels te laten zetten.


Boek een afspraak


Nabehandeling kunstnagels

Tijdens de draagtijd kan je de kunstnagels zelf lakken of inkorten. Wil je de nagellak weer verwijderen? Gebruik dan nagellakremover zónder aceton. Voor het knippen van je nagels kan je gebruikmaken van een nagelknipper of -schaar. Gebruik om het af te maken een goede, professionele vijl, zodat je de kunstnagels niet beschadigd.


Omdat de kunstnagel bovenop je natuurlijke nagel wordt geplaatst, groeit deze ook met je natuurlijk nagel mee. Uiteindelijk zal het aanzicht van je nagels minder mooi worden en zullen de nagels hun stevigheid verliezen. Daarom adviseren wij om na 3 tot 5 weken (afhankelijk van hoe snel je nagels groeien) een nabehandeling te laten doen bij de nagelstudio. Bij een nabehandeling wordt 90 tot 95% van de oude laag verwijderd en worden nieuwe kunstangels aangebracht. De nabehandeling duurt ongeveer anderhalf uur.


Verwijdering kunstnagels

Kunstnagels kunnen op elk moment verwijderd worden. Laat dit wel doen in een professionele nagelstudio! Als je probeert de nagels zelf te verwijderen, door ze bijvoorbeeld af te breken of te bijten, zal je de natuurlijke nagel beschadigen. In een nagelstudio heeft de nagelstyliste de juiste materialen en kennis om de kunstnagel op de juiste manier te verwijderen. Na verwijdering worden je nagels extra verzorgd en behandeld met een beschermlaagje die de natuurlijke nagel voedt en verstevigd.


Garantie kunstnagels

Omdat er over het algemeen wordt geadviseerd na 3 weken een nabehandeling te ondergaan, houden wij deze 3 weken aan als garantieperiode.


Heb je vragen over onze nagelbehandelingen? Neem gerust contact op met de nagelstudio van Perfect Pink!


Contact


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram