Beautybehandelingen

Perfect Pink biedt ook diverse beautybehandelingen aan, zoals lip het prikken van oorgaatjes of een ontspanningsmassage. Lees er meer over op deze pagina of boek direct een afspraak.


Boek een afspraak
Oorgaatjes prikken

Om oorbellen in je oren te kunnen dragen, zijn gaatjes nodig. Perfect Pink prikt gaatjes met het Studex® System75™. Deze methode is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en zeer hygiënisch, een heel verschil met de oude manier van gaatjes schieten. In onze beautysalon prikken wij gaatjes bij kinderen vanaf 3 maanden oud. Tot de leeftijd van 16 jaar moet een ouder of voogd aanwezig zijn. Vanwege gevoeligheid voor infecties prikken wij geen gaatjes bij zwangere vrouwen. Het prikken voor oorgaatjes is bij Perfect Pink gratis. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €18,00 

Ontspanningsmassage

Last van stress, vermoeidheid of een slechte nachtrust? Een ontspanningsmassage geeft je de diepe rust en ontspanning die je nodig hebt. Het ontspant lichaam en geest, vermindert stress, activeert je weerstand en geeft je bloedsomloop een boost.


Heb je vragen over een van onze beautybehandelingen? Neem gerust contact op met de beautysalon!

Contact


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram