Beautybehandelingen

Perfect Pink biedt ook diverse beautybehandelingen aan, zoals lip collageen therapie en het prikken van oorgaatjes. Lees er meer over op deze pagina of boek direct een afspraak.


Boek een afspraak
Oorgaatjes prikken

Om oorbellen in je oren te kunnen dragen, zijn gaatjes nodig. Perfect Pink prikt gaatjes met het Studex® System75™. Deze methode is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en zeer hygiënisch, een heel verschil met de oude manier van gaatjes schieten. In onze beautysalon prikken wij gaatjes bij kinderen vanaf 3 maanden oud. Tot de leeftijd van 16 jaar moet een ouder of voogd aanwezig zijn. Vanwege gevoeligheid voor infecties prikken wij geen gaatjes bij zwangere vrouwen. Het prikken voor oorgaatjes is bij Perfect Pink gratis. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €14,99. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel aan te raden.

Lip collageen therapie

Wil je graag mooie volle lippen zónder de toepassing van botox of fillers? Kies dan voor onze collageen lip therapie. Tijdens deze natuurlijke behandeling worden je lippen diep  gehydrateerd, wordt beschadigde huid verwijderd en wordt de aanmaak van het lichaamseigen collageen gestimuleerd om de vorming van nieuwe cellen te versnellen. Dit zorgt voor een liftend effect van je lippen, het geeft een natuurlijke roze kleur met glanzende textuur en verminderd expressielijnen.


Heb je vragen over een van onze beautybehandelingen? Neem gerust contact op met de beautysalon!

Contact


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram